Dizayn etmek ve hayal etmek

Gezerken gördüğüm ve çok hoşuma giden yenilikleri buraya yazmak istedim.

İlk dizaynımız kahve ve çay bardaklarını şişe formunda birleştirmiş Withmilk.

Yukarıda gördüğünüz üründe aşağıda şekerin ya da küçük kurabiyelerin koyulabileceği bir kap, üstünde içecekler için bardaklar ve en üstünde süt koyabileceğimiz kısım yer almaktadır. Bence piknik setlerine girebilecek zarif bir ürün. Ancak göründüğü kadar pratik olmama ihtimalini de akılda tutmak lazım. Yine de harika bir düşünce!

İkinci ürünümüz yeni bir teknoloji harikası. Eğer yakınlarda kişisel gelişim programlarına gitmişseniz, yeni neslin Y olarak tanımlandığını öğrenmişsiniz. Öte yandan ne kadar ses ve görüntü teknolojisinin içinde olduklarını farketmişsinizdir. Yeni nesil görmek ve duymak istiyor. Yaşadıkları olayları ve yaşatmak istenen hissi gördükleri videolarla tatmak istiyorlar. İşte tam da bu yüzden fotoğraf makinalarının bile video özellikleri hızla daha öne geçmeye başladı. Örneğin Canon ve Nikon yeni çıkardıkları makinalarda video kayıt özelliklerine önem veriyorlar. Duyduğum kadarıyla Behzat Ç bile Canon SLR’larla çekiliyor. İşte bu yüzden yeni çıkan ürün çok anlamlı:

3000 USD değerindeki bu ürün dijital kayıt yapıyor ve SSD hafıza’ya kaydediyor. Sinema sektörü düşünüldüğünde epey makul rakamlara bu seviyede bir ürün alkışları hakediyor. Eğer bu kamera ile çektiğiniz gizli görüntüleri saklamak isterseniz, size yeni  çıkan harddisk kilidini öneririm.

Firmanın bu ürünü hırsızlar için değil meraklı arkadaşlar için çıkardığını zannediyorum.

Bütün bu görüntü macerasını video ve fotoğraf çekimlerinde çok kullanılan ayarlara açıklık getiren bir kliple bitirmek yerinde olacaktır.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.